Over ons

Leuk en verstandig dat je een kijkje op 123keuken-advies.nl neemt. Wij heten je graag van harte welkom op deze website en voorzien je graag van de juiste adviezen. Ons team van specialisten werkt dagelijks hard en vol passie om jou van de juiste adviezen te voorzien. Laat dit in je voordeel werken. Door onze reviews en adviezen door te nemen, maak je het kopen van producten voor in je keuken gewoonweg een heel stuk makkelijker.

Waarom vergelijken wij producten?

Het is niet zonder reden dat wij met deze website zijn gestart. De eerste reden is terug te vinden in de passie die wij voor koken hebben. Wij zijn gek op koken en weten hierdoor als geen ander wat het belang van de juiste producten voor in de keuken is.

De tweede reden is terug te vinden in de informatievoorziening online. Online is veel verkeerde informatie te vinden en worden ook veel verkeerde adviezen voorzien. Dat laatste komt onder meer doordat vergelijkbare websites met merken samenwerken. De producten die zij aanraden, zijn hierdoor niet eens de beste producten. Nee, dit zijn producten waar zij de meeste commissie voor ontvangen.

Ons doel was dan ook om een 100% onafhankelijke website te starten. Een website waarop alleen om de eindgebruiker draait. Om dit mogelijk te maken, hebben wij een team van specialisten verzameld. Deze specialisten testen talloze producten, schrijven hier uitgebreide reviews over en voorzien jou hiermee van de juiste adviezen.

Met het opstarten van 123keuken-advies.nl is de droom van meerdere teamleden in ieder geval uitgekomen. Hun droom was namelijk om van hun hobby hun werk te maken. O 123keuken-advies.nl vind je de juiste adviezen van de beste specialisten. Wij staan graag voor je klaar, wij voorzien je graag van de juiste adviezen en wij helpen je maar al te graag. Neem onze reviews op je gemakje door en schaf direct de beste producten voor in je keuken aan.